Nagelstudio Pegapega Nails

Life is too short to have naked nails

Nagelriem olie & geen andere olie/crème

 

klanten vergissen zich vaak, hoe belangrijk nagelriem olie is als onderhoud van een behandeling.

Wat veel mensen niet weten is dat zowel de natuurlijke nagel als acryl/gel niet waterdicht is. dat betekend dat je met of zonder kunstnagels ( acryl/gel) de olie gewoon door de acryl/gel in je natuurlijke nagel kan drukken. waardoor de natuurlijke nagel altijd gevoed kan worden.

waarom is het voeden van het natuurlijke nagel belangrijk?

Als je nagel droog is, geen olie in zit, dan hecht shellac of acryl/ gel niet of nauwelijks  aan de natuurlijke nagel.

Net als een auto heeft ook uw nagels onderhoudsbeurt nodig en heeft ook uw nagels nagelriem olie nodig als u last heeft van droge handen/ nagels.

En Nee, de kruitvat crème, nivea crème, geeft geen garantie voor het voeden van de natuurlijke nagels. Het zou zo maar eens kunnen dat dit soort crème te grote moleculen bevat waardoor het niet in de nagel intrekt, maar op de oppervlakte blijft en vervolgens weggeveegd worden bij gebruik van de handen. 


Diesel gebruik je bij een diesel auto en niet bij een benzine auto...… Nagelriemolie, is voor de nagels en de nagelriemen en handcrème, voor de huid van de handen.

Gebruik de juiste product voor de juiste resultaat. Het is zonde om voor een behandeling te betalen en de onderhoud over te slaan.  Doe je bij je auto ook niet. 

Bellen
Map